Celule de coacere

Rezistente și fiabile

Celulele de coacere permit tratamente automate precum coacerea și rumenirea cărnii, cârnaților și a altor produse, la temperaturi de până la 200⁰C. Produsele pot fi agățate pe cărucioare sau aranjate pe grătare, îmbunătățindu-se astfel capacitatea de încărcare. Pentru obținerea celor mai bune rezultate pentru fiecare proces în parte, am dezvoltat celulele folosind materiale performante, precum și un sistem de izolație modern și panouri armate, cu o grosime de 100 mm. Pentru a putea garanta uniformitatea produselor, celulele noastre utilizează câte un ventilator pentru fiecare cărucior, dar și un ventilator de evacuare adițional. Coordonarea perfectă a mărimilor și parametrilor asigură programe mai scurte și randament mai bun, datorită reducerii pierderii în greutate a produselor.

Caracteristici adiționale:

Toate celulele de coacere și rumenire Emerson Technik sunt echipate standard cu un sistem de curățare automată, cu un dozator pentru agentul de spalare, precum și cu o pompă de presiune a apei (opțională). Celulele sunt monitorizate cu ajutorul sistemului EasyTouch sau folosindu-se software-ul ViSoft PC (opțional).

La cererea clientului, celula de coacere poate fi echipată și cu o ușă din sticlă pentru o mai bună vizionare a produselor și un control sporit al procesului.

Beneficii

  • Fiabilitate crescută datorită materialelor robuste folosite și procesului de producție
  • Reducerea la minimum a pierderilor în greutate a produselor
  • Eficiență crescută datorită capacității mai mari de încărcare
  • Control total asupra procesului datorat tehnologiei touch-screen, precum și ușilor din sticlă (opționale)