Celule de răcire intensivă

Proces complet de răcire pentru produsele dumneavoastră

Celulele de răcire sunt proiectate pentru procesarea la rece a diferitelor tipuri de produse.

Sistemul de răcire funcționează în două etape: pre-răcire și o etapă de răcire accentuată, cu umiditate crescută. Timpul redus, necesar pentru trecere de la o temperatură superioară la una inferioară (de la 40⁰C la 15⁰C), îmbunătățește considerabil termenul de valabilitate al produselor și aspectul lor exterior. Temperatura finală a produselor permite ambalarea și / sau felierea lor rapidă, reducându-se astfel semnificativ costurile de operare și depozitare. Pentru un plus de flexibilitate și un adaos de sistem de încălzire, celula poate fi transformată și într-una de fierbere. Comparativ cu procesul de răcire convențional, pierderea în greutate a produselor este de asemenea diminuată. Celulele sunt monitorizate cu ajutorul sistemului EasyTouch sau a software-ul ViSoft PC (opțional).

Beneficii:

  • Viață mai lungă la raft a produselor, datorită reducerii timpilor în procesul de răcire
  • Aspect exterior îmbunătățit al produselor, datorita procesului de răcire intensiva
  • Reducerea costurilor de operare și depozitare, datorită abilității de ambalare imediată a produselor
  • Flexibilitate (celulele pot fi transformate în celule de fierbere)
  • Control total datorită tehnologiei EasyTouch și a software-ului ViSoft PC