Celule pentru brânzeturi

Beneficii:

  • Fiabilitate crescută datorită materialelor robuste folosite și procesului de producție
  • Reducerea la minimum a pierderilor în greutate a produselor
  • Programe rapide, datorită proiectării sistemului de ventilație
  • Instalare ușoară și rapidă, datorită construcției modulare
  • Control total asupra proceselor derulate, datorită monitorizării de tip touch-screen

Pentru afumarea brânzeturilor, celulele Emerson Technik sunt dotate, de regulă, cu sistemul de fum rece. Circulația perfectă a aerului, împreună cu temperatura scăzută a fumului (controlată de registrul de răcire) asigură o pierdere minimă în greutate a produselor în urma procesului de uscare-afumare, precum și o maturare perfectă a acestora.

Celulele sunt proiectate să beneficieze de circulația orizontală a aerului în vederea dispunerii produselor pe plase. Grație circulației orizontale a aerului, cărucioarele pot fi construite pe diverse nivele, mărindu-se astfel capacitatea acestora. De asemenea, încălzirea celulelor poate fi ajustată, pentru un control mai bun al procesului de maturare, precum și al umidității.

În funcție de instalațiile deținute, clienții noștri pot alege din mai multe tipuri de generatoare de fum: cu rumeguș, așchii de lemn sau cele pe bază de fum lichid.