Celule de fierbere și afumare

Complet echipate pentru afumare excelentă

Celulele de fierbere și afumare Emerson Technik sunt ideale pentru fierberea și afumarea unei game variate de produse, precum diverse tipuri de carne, pește etc. Pentru a garanta uniformitatea în procesul de afumare a produselor, celulele sunt echipate cu câte un ventilator pentru fiecare cărucior, precum și cu un ventilator de evacuare suplimentar. Coordonarea perfectă a mărimilor și parametrilor asigură programe mai scurte și randament mai bun, datorită reducerii pierderii în greutate a produselor.

În funcție de instalațiile deținute și tipul de produs dorit, clienții noștri pot alege din mai multe tipuri de generatoare de fum: cu rumeguș, așchii de lemn sau pe bază de fum lichid. Construcția modulară, din oțel inoxidabil de calitate superioară și din panouri din vată minerală, permit instalarea acestora în diverse locații, de la unități de dimensiuni mici, până la fabrici de mare capacitate.

Toate celulele de fierbere și afumare Emerson Technick sunt echipate standard cu un sistem automat de  spalare, cu dozator pentru agentul de curatare, precum și cu o pompă de apă (opțională).

Celulele sunt monitorizate cu ajutorul computerului EasyTouch sau folosind software-ul ViSoft PC.

Printre beneficiile suplimentare, opționale, ale acestor celule se numară: sistem de dusare, fum rece, flux de aer orizontal, deschidere automată a ușilor, ușă suplimentară pentru spatele celulei, precum și catalizator evacuare gaze.