Celule de fierbere

Tehnologie de ultimă generație pentru rezultate optime

Celulele de fierbere Emerson Technik sunt ideale pentru fierberea și afumarea produselor în unități mici și medii, dar și la nivel industrial. Acestea sunt construite din materiale extrem de rezistente și beneficiază de sistemul special de fierbere – QuickCook, care asigură reducerea perioadei de procesare, precum și rezultate finale mult îmbunătățite. Pierderea în greutate a produselor este astfel redusă, aspect care conduce la un randament general mai bun, precum și la uniformizare în procesul de fierbere și afumare a produselor, dat fiind faptul că celulele sunt echipate cu câte un ventilator pentru fiecare cărucior.

Fiecare celulă de fierbere poate fi dotată fie cu gaz, GPL, ulei diesel sau încălzire electrică (pe lângă abur), ceea ce asigură o cantitate suficientă de abur în interiorul celului. De asemenea, celulele beneficiază de o construcție modulară, din oțel inoxidabil și din panouri din vată minerală, ce permite instalarea acestora în locații diferite, de la unități de dimensiuni mici până la fabrici de mare capacitate.

Caracteristici

Opțiuni diverse de control sunt disponibile pentru fierberea produselor, precum fierberea Delta T, fierberea la temperatura camerei sau fierberea la o temperatură de bază. Celulele sunt monitorizate fie cu ajutorul ecranului EasyTouch, fie folosind software-ul ViSoft PC.