EMERSON TECHNIK

 

01.Viziunea

Vom deveni furnizorul preferat al celor mai exigenţi procesatori din industria cărnii şi a brânzeturilor din România.

02. Valorile

Integritate
Inovaţie
Loialitate
Motivaţi de clienţi
Ne preţuim oamenii

03. Misiunea

Întotdeauna vom căuta şi selecţiona atent cele mai inovative soluţii care să le permită procesatorilor locali să ofere românilor produse alimentare care combină gustul si plăcerea mâncatului cu cele mai recente tendinţe în siguranţa alimentară.
Devenim în fiecare zi mai buni alături de cei cărora le oferim consultanţă pentru optimizarea producţiei, furnizarea de echipamente, utilaje şi consumabile, servicii de întreţinere tehnică şi instruire personal.

1992

 

Istoria companiei noastre începe cu anul 1992 când Eugenia şi Ion Cărăgui au pus bazele societăţii ION MOŞ cu scopul de a furniza ingrediente şi materii prime pentru procesatorii de carne din România.

2003

 

În anul 2003 a luat naştere divizia tehnică la ION MOŞ, prin începerea colaborării cu firma austriacă INJECT STAR, producător de maşini de injectat şi tumblere pentru procesarea cărnii. În anii imediat următori s-au pus bazele colaborării cu ceilalţi parteneri pentru maşini de umplut marca FREY, cuttere si maşini de tocat SEYDELMANN şi ceilalţi furnizori.

2005

 

Urmând expansiunea regională a ION MOŞ, s-a început furnizarea de echipamente si utilaje şi în Republica Moldova, devenind unul din cei mai importanţi parteneri al procesatorilor de carne locali

2006

 

A fost înfiintata societatea ION MOŞ ECHIPAMENTE SI UTILAJE S.R.L. Pentru o mai buna gestionare si diferenţiere a diviziei tehnice, s-a desprins din compania mamă ca firmă separata, iar în anii următori şi-a mărit constant portofoliul de produse, echipa tehnică şi echipa de vânzări.

2010

 

Anticipând expansiunea globală a companiei, divizia de echipamente și utilaje a primit o nouă identitate proprie printr-o campanie de rebranding devenind EMERSON TECHNIK.

2011

 

S-au finalizat investiţiile la fabrica de producţie a celulelor de fierbere şi afumare EMERSON TECHNIK iar primele unităţi au fost livrate către clienţi din România.

2013

 

Prin prezenţa la salonul internaţional IFFA Frankfurt, EMERSON TECHNIK începe să devină cunoscută la nivel global ca furnizor de celule pentru fierbere şi afumare.

2018

2018

 

Povestea EMERSON TECHNIK continuă. Pe lângă soluțiile proprii oferite, colaborăm cu peste 20 de furnizori de renume pentru a livra soluții de excepție clienților noștri.