INDAGRA 2017

admin

Și în acest an, EMERSON TECHNIK continuă tradiția din ultimii 15 ani cu participarea la expoziția INDAGRA organizată la Romexpo București.
După cum ne-am obișnuit clienții, contactul permanent și cât mai apropiat reprezintă o preocupare continuă pentru noi. Numai astfel, putem afla cât mai rapid despre nevoile acestora și putem gasi in cel mai scurt timp soluțiile potrivite.
Prin intermediul standului nostru din cadrul târgului INDAGRA dorim sa aprofundăm legătura cu clienții ce ne vor vizita și deasemenea să le prezentăm ultimele noutăți în domeniu.
Vă așteptăm împreună cu întreaga echipă !

INTERPACK 2017

admin

În luna Mai, în Dusseldorf Germania, a avut loc cea mai recentă ediție a renumitului târg specializat în soluții de ambalare INTERPACK.
Ca și în anii precedenți, echipa EMERSON TECHNIK a fost prezentă alături de furnizorii noștri care au avut standuri în cadrul expoziției, producătorul de mașini de ambalat VARIOVAC și producătorul de mașini pentru porționat și feliat produse din carne TREIF Maschinenbau.
Una din soluțiile prezentate s-a remarcat prin ușurința utilizării și aspectul excelent al produsului ambalat. Astfel, pe mașina de sigilat caserole ROTARIUS, un utilaj foarte popular pe piața din România, VARIOVAC a dezvoltat și opțiunea ambalării “skin”. Pentru produsele din carne roșie, pui, pește sau produse marinate ambalarea skin înobilează produsul și îmbunătățeste prezentarea la raft în condiții de igienă și siguranță maxime. Cu o schimbare extrem de facilă și scurtă intre ambalarea clasică tip ATM și modul skin, ROTARIUS a convins o serie de procesatori care au achiziționat acest utilaj pe perioada expoziției INTERPACK.
Deasemenea, opțiunea tip “skin” este de acum disponibilă și pe mașinile de ambalat cu termoformare VARIOVAC OPTIMUS și VARIOVAC PRIMUS.
Pentru cei interesați de detalii suplimentare privind acest sistem de ambalare, vă stăm la dispozițe cu informații si consultanță de specialitate.

INSTALATIE JUMĂRI

admin

Începând cu luna Martie a acestui an, EMERSON TECHNIK și-a lărgit portofoliul de produse cu bazinele pentru produs jumări și liniile pentru topit untură marca KORAX.
Jumările sunt un produs foarte popular în România și un număr mare de clienți ne-au solicitat o soluție profesionistă pentru topirea și procesarea acestora. Față de sistemele mai simple folosite în prezent, de genul bazinelor de fierbere clasice, prin utilizarea liniilor specializate, o serie de neplăceri legate de topirea și manipularea produsului sunt eliminate. Astfel, clienții noștri la care deja am instalat astfel de utilaje, produc cu ușurință jumări cu o calitate și un aspect uniforme și constante.
Bazinele pot fi alimentate electric, pe gaz sau abur fiind astfel o soluție la îndemâna tuturor procesatorilor indiferent de mărimea acestora sau utilitățile disponibile. Capacitățile de procesare variază de la 150, 250 până la 500 litri per șarjă.
Pentru cei interesați de detalii suplimentare privind acest sistem de procesare a jumărilor, vă stăm la dispozițe cu informații si consultanță de specialitate.

INDAGRA 2016

admin

În luna Octombrie 2016, în pavilionul central al Romexpo, EMERSON TECHNIK a expus alături de ION MOȘ, o gamă largă de utilaje și echipamente pentru procesarea cărnii.
Astfel, au fost prezentate utilaje precum:
-mașină de tocat si cutter marca SEYDELMANN
-mașină de injectat și tumbler marca INJECT STAR
-mașină de umplut cu vacuum marca FREY
-clipstor marca TIPPER TIE
-mașină pentru produs fulgi de gheață marca SCOTSMAN
-mașină pentru tăiat cuburi de carne marca TREIF
-mașină pentru porționat carne proaspătă marca TREIF
-celule de fierbere și afumare marca EMERSON TECHNIK
-mașină pentru feliat produse finite marca TREIF
-mașină de ambalat cu termoformare marca VARIOVAC
-diferite echipamente și consumabile

Le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat și ne consideră furnizorul principal pentru soluții tehnice și tehnologice.

Vă așteptăm in 2017!

MAȘINĂ PENTRU PRODUS FRIGĂRUI

admin

Pentru a ține pasul cu nevoile clienților noștri, începând cu luna iunie 2016, în gama de utilaje distribuite în România și Republica Moldova de EMERSON TECHNIK, se regăsesc și utilajele pentru produs frigărui marca EMSENS.
Fie că discutăm despre frigărui rectangulare, fie despre frigărui “tradiționale” unde bucățile de carne îsi păstrează forma anatomică iar mixul cu legume se realizează în funcție de dorințele fiecărui client, EMSENS ne pun la dispoziție ani de experiență în acest domeniu.
Firma EMSENS a luat naștere în anul 1961 când Antoine Emsens a pus bazele companiei. Astfel, în anii 1980, Emsens a proiectat și produs prima mașină pentru produs frigărui.
Astăzi, echipa EMSENS este compusă din ingineri, tehnicieni și personal comercial cu cea mai înaltă calificare, asigurând proiectarea și construcția celor mai performante mașini.
Pentru piața din România, sunt disponibile mașinile de produs frigărui, în variantele semi-automată și complet automate. Capacitățile variază de la 90 kg/oră până la 1.000 kg/oră.
Pentru cei interesați de detalii suplimentare privind acest sistem de procesare a frigăruilor, vă stăm la dispozițe cu informații si consultanță de specialitate.